Kinderdienst
onzichtbaar.jpg
onzichtbaar.jpg

Kinderdienst


Elke zondagmorgen is er tijdens de dienst crèche. Baby's en peuters hebben daar tijd om te spelen en als dat nodig is te slapen. Het is fijn wanneer ouders iets te drinken en een koekje mee geven. Tijdens de crèche is er een kringmoment om een klein verhaaltje vanuit de bijbel te horen en iets daarover te kleuren. Wij vinden het belangrijk dat ze zich veilig voelen en het gezellig samen hebben.

 

Kinderdienst

Groep Oranje

Onderbouw

Bij groep Oranje zit je in groep 1 tot groep 5. Weet je wat we daar allemaal doen? Natuurlijk hebben we het gezellig met elkaar en horen we elkaars verhalen. Maar we doen meer! Samen een spel doen, luisteren naar een spannend verhaal en iets maken wat helpt om het verhaal beter te onthouden. Soms zingen we samen of hebben we een poppenkast of maken we er samen een toneelstukje van. In oranje is het altijd verrassend, daar voel je je vast snel thuis!

 

 

 

Groep rood

Groep Rood

Bovenbouw 

Vanaf groep 6 ga je naar groep rood. Dat is voor de bikkels. Die houden van zelf dingen onderzoeken. Soms hebben we een mooi verhaal, maar vaak gaan we ook zelf op zoek naar wat de bijbel erover zegt. Allemaal hebben we al een eigen bijbel die we na groep 8 zelf mee naar huis nemen. We hebben tijd om met elkaar te kletsen, maar ook te bidden. Daarnaast houden we ervan uitdagende dingen te maken of te doen, zo wordt er wel eens getimmerd bijv. of een spannend spel gedaan.