Visie
onzichtbaar.jpg
onzichtbaar.jpg

“Visie is zien wat God aan het doen is”

 

 

 Het onderwijs van Bill Payne

 

De Vier B’s  

 

 

Beeld uitgesproken op zondag 6 januari 2019

 

We bevonden ons als gemeente in een donkere kamer, waar vanuit een sleutelgat Gods Licht door heen viel, we probeerden in die andere kamer te kijken.

Toen deed God de deur open en stapte onze ruimte binnen, met al Zijn Glorie

Dit beeld staat niet los van de toespraak van Mike Pilavachi over Gods glorie, The power is in the Presence, zie onder Link.

God wil dit jaar binnen stappen met al Zijn glorie, dat het lijkt alsof we tot nu toe in een donkere kamer hebben gezeten met een beetje verlichting, straks in al Zijn Glorie, goodness, mercy en compassion

Twee beelden van de visie en vastendag 5 januari 2019

Het eerste beeld:

Een injectiespuit met een rood kruis er bij en een infuus dat stond te druppelen met daarbij een groen kruis.
Langzamerhand werd duidelijk dat we geen shot moeten halen van Gods kracht, liefde maar dat we afhankelijk van Hem moeten zijn elke dag, zoals bij een infuus waarbij we de hele dag met Hem verbonden zijn.

Een ander beeld was dat in de zaal een heel groot hart hing wat druppelde, met de betekenis dat we bedauwd worden door Gods genade. Genade van verlossing en de genade van de werking van Gods leven in ons leven.

 

 

 

Beeld raderen, gemeentevergadering 14 juni 2018

 

Twee cirkels: één met allerlei radertjes van een uurwerk die alle kanten opdraaien, maar niet met elkaar verbonden zijn. De radertjes stellen belangengroepen voor, één zo’n groot radertje is Jezus zelf.
De tweede cirkel daar heeft Jezus de centrale positie, alle radertjes zijn aangesloten aan het grote rad

Uitleg: Als Jezus groter wordt binnen de gemeente, meer en meer de centrale plaats krijgt, dan zullen alle andere raderen steeds meer door Hem worden aangedreven